Synes du det er  tidkrevende å bytte forsikringsselskap? 

Du er ikke alene!

Det er mye å tenke på?

Vi hjelper deg å finne den beste løsningen tilpasset dine ønsker og ditt behov.

Vi gjør det trygt for deg å bytte 

forsikringsleverandør

Hvilke forsikringer trenger du egentlig?

Hva er du opptatt av når du skal velge forsikrings leverandør?

 • Bilforsikring - hva er viktig for deg?

  Vår beste bilforsikring har vilkårsgaranti og dekker bla:

  • Leiebil så lenge bilen er på verksted
  • Hverdagslige uhell
  • Taxi til jobb/barnehage om bilen stopper
  • Motor og gir skader, batteri på elbil og hybrid, gjelder på kjøretøy som har kjørt inntil 200.000 km.
 • Innboforsikring - hva ønsker du dekket?

  På vår beste innbo dekning får du med en uflaks forsikring som dekker skader som følge av plutselig ytre hendelse. Du får også dekning mot tap av nøkler, ombygging av bolig, tyveri fra bil og garderobeskap utenfor bolig samt bekjempelse av skadedyr som veggedyr og kakerlakker.

 • Personforsikring - hva skjer med boliglånet om en av dere faller fra ?

  Når man kjøper hus og får lån i banken, gjøres dette gjerne med bakgrunn i 2 solide inntekter i husstanden. Det er viktig å sikre familiens økonomi også dersom en eller begge inntektene skulle falle bort, helt eller i en tidsbegrenset periode. Utgiftene fortsetter å løpe uavhengig av sykdom. Vi hjelper deg slik at du har inntekt til å klare løpende kostnader også ved sykdom eller invaliditet.

 • Husforsikring - hva er du redd for skal skje?

  Den vanligste skaden på hus er når vann, gass eller annen veske trenger inn gjennom utette tak eller vegger. Det samme gjelder følgeskader på andre tilhørende rom pga utette våtrom. Vi ønsker at du som kunde skal få dekket skader som dette. Har du dette gjennom dagens forsikringsleverandør?

  Vi gir deg også totalskadegaranti på huset dersom skaden er større enn 75%

 • Reiseforsikring - når er du på reise?

  Reiser inntil 75 dager inkludert, ubegrensede kostnader ved tilkallelse (alvorlig sykdom/død), reisegods deknings sum
  Kr. 800.000,- forsinket baggasje Kr. 20.000,- pr person, avbestillingsforsikring, evakuering og medisinske utgifter med ubegrenset deknings sum.

 • Barneforsikring - har familien resurser til å bistå barna i voksen alder ved uførhet?

  Ikke la barna vokse opp uten sikkerhetsnett dersom noe uforutsett skulle inntreffe. Vi hjelper deg å finne den beste dekningen til bare noen hundrelapper pr måned pr barn.

   

  Unge uføre er en betydelig utfordring i Norge - gjør barnet ditt en tjeneste å gi dem den beste starten på voksenlivet selv med ulykke, sykdom eller uførhet.

Terje Danielsen

Daglig leder


“Jeg er opptatt av at du som kunde skal føle trygghet og tillit i hele prosessen ved gjennomgang, behovs avklaring og valg av forsikrings løsning. Du kan stole på at vi gjør det vi kan for at du skal bli vår fornøyde kunde.”

Tom-Øystein Ulvang

Salgsleder avdeling Mosjøen


“Gjennom 15 års erfaring som forsikringsrådgiver ser jeg at mine kunder nyter godt av riktig forsikring til riktig pris, spesielt når skaden finner sted. Du kan være trygg på at du er riktig forsikret etter en gjennomgang. Vi finner i fellesskap den løsning som passer for deg. Vår kunnskap - din trygghet”

Hva får du hos oss?

Din egen rådgiver som kjenner deg, alltid tilgjengelig.

Vi ønsker at du skal slippe å snakke med store kundesentra når du lurer på noe rundt dine forsikringer. Alle våre kunder har sin personlige rådgiver som kjenner deg og dine behov.