Ville du følt deg trygg som kunde av Skandinavias største forsikringsselskap? 

2700 ansatte for deg...

200.000 bedriftskunder har valgt oss som leverandør av forsikringsprodukter til sin bedrift.

Næringsbil

Eiendoms forsikring

Bygg & Anlegg

Transport forsikring

Vi gjør det trygt for deg å bytte 

forsikringsleverandør

Hvilke forsikringer trenger din bedrift egentlig?

Hva er du opptatt av når du skal velge forsikrings leverandør?

 • Næringsbil - hva er viktig for deg?

  Å benytte bil eller arbeidsmaskin i næring forutsetter rett forsikring og rask hjelp om noe skjer. I tillegg til det obligatoriske trafikk ansvaret forutsettes det som oftest kasko dersom bilen leases.

 • Transportforsikring - hva bør du ha dekket?

  Mange vareeiere tror at transportørens ansvarsforsikring gir tilstrekkelig dekning dersom varene skulle bli skadet underveis. Ettersom transportøren har rett til å begrense sitt ansvar kan du imidlertid havne i en situasjon der du ikke får dekket dine tap. 

  Med mindre du har tegnet transportforsikring.

  En transportforsikring sikrer vareeieren mot et økonomisk tap i forbindelse med forsendelser av varer/gjenstander fra A til B. Den inkluderer også opphold underveis som er naturlige ledd i transporten.

 • Personalforsikring - trenger bedriften dette ?

  Dine ansatte utgjør bedriftens største verdier. Hvor godt har du sikret de som jobber for deg?

  Mange arbeidsgivere i Norge tilbyr forsikringer til sine ansatte, noe som gir dem og deres familier en økonomisk trygghet hvis noe skulle gå galt. 

  Formålet med personalforsikringene er at en medarbeider etter en ulykke eller sykdom kan opprettholde den samme levestandarden som han eller hun hadde tidligere. Omfanget av forsikringene varierer imidlertid. Derfor er det viktig at medarbeiderne dine setter seg inn i hvilke forsikringer som dekkes gjennom jobben, og hva som bør suppleres privat.

 • Husleiegarantier, løyvegarantier, byggsikringsgarantier og skattetrekksgarantier

  Mange bedriftsledere er ikke kjent med hvilke garantier som tilbys. Garantier handler om å frigi kapital. Tradisjonelt har garantier blitt bundet opp hos banker. Ved å forsikre kontraktens garantiforpliktelse fremfor å deponere midler eller belaste kassakreditt, får bedriften større økonomisk fleksibilitet.

   

 • Næringseiendom - hvilken dekning velger du?

  Forsikring av næringsbygg dekker skader på bygning og tapt husleie, og er tilpasset eiendomsselskaper og bygningseiere....

 • Ansvarsforsikring - trenger du det?

  Hva skjer med din bedrift hvis en ansatt eller et produkt påfører skade på andre?

  Hva er Ansvarsforsikring?

  Ansvarsforsikringen beskytter hvis virksomheten påfører andre skade og blir erstatningsansvarlig. Vi har flere typer ansvarsforsikringer, for ulike bransjer​​​​​​​​​​​​​ – finn den beste forsikringen for din bedrift.

   

 • Pensjon til medarbeidere - trenger dette å være så vanskelig og dyrt?

  Vi sikrer at din bedrift lever opp til sine pensjonsforpliktelser på en enklere, rimeligere og bedre måte.

   

  ENKLEREAutomatisert håndtering av pensjon, selv for små bedrifter. Vi leser data direkte fra bedriftens regnskapssystem og sikrer korrekt sparing.

  BILLIGERE - Vi gir små og mellomstore bedrifter pris løfte på gebyrer og omkostninger.

  BEDRE - Vi har en langsiktig forvaltningsstrategi som sikrer at dine ansatte får en god pensjon.

 • Bygg & Anleggs forsikring - vi tilbyr deg en skreddersydd løsning

  Et byggeprosjekt er komplisert både med tanke på logistikk og utførelse. Det stilles spesielle krav til forsikring for å tilfredsstille involverte parter og forskrifter.

   

  Som entreprenør for flere prosjekter kan du sikre alle i én tilpasset forsikring hos Codan. Ønsker du å sikre ett prosjekt, finnes en egen skreddersydd løsning for dette.

Hva får du hos oss?

En erfaren bedriftsrådgiver som kjenner deg, alltid tilgjengelig når du har behov for det.

Vi ønsker at du skal slippe å snakke med store kundesentra når du lurer på noe rundt dine forsikringer. Alle våre kunder har sin personlige rådgiver som kjenner deg og din bedrift.