Vi gjør det enkelt å bytte forsikrings selskap 

Hvor mye kan du spare?

Er du riktig forsikret?

Vi gjør det trygt for deg å bytte 

forsikringsleverandør

Fyll inn i feltene under og klikk "Kontakt meg nå"

Fornavn:
Etternavn:
E-post adr.:
Mobilnummer:
Forsikringer i dag:

Hvilke forsikringer trenger du egentlig?

Hva er du opptatt av når du skal velge forsikrings leverandør?

 • Velg den beste bilforsikringen for deg

  Vi tilbyr fire dekninger som følger: Ansvarsforsikring, Delkasko, Kasko og Kasko Pluss.  Vi har også forsikring for elbil. Du kan få billigere forsikring, og tilpasse den etter ditt behov – med Kasko kan du velge bort leiebil, og med Pluss kan du velge bort dekning for maskinskade.

 • Innboforsikring - hva ønsker du dekket?

  På vår beste innbo dekning får du med en uflaks forsikring som dekker skader som følge av plutselig ytre hendelse. Du får også dekning mot tap av nøkler, ombygging av bolig, tyveri fra bil og garderobeskap utenfor bolig samt bekjempelse av skadedyr som veggedyr og kakerlakker.

 • Personforsikring - hva skjer med boliglånet om en av dere faller fra ?

  Når man kjøper hus og får lån i banken, gjøres dette gjerne med bakgrunn i 2 solide inntekter i husstanden. Det er viktig å sikre familiens økonomi også dersom en eller begge inntektene skulle falle bort, helt eller i en tidsbegrenset periode. Utgiftene fortsetter å løpe uavhengig av sykdom. Vi hjelper deg slik at du har inntekt til å klare løpende kostnader også ved sykdom eller invaliditet.

 • Husforsikring - hva er du redd for skal skje?

  Den vanligste skaden på hus er når vann, gass eller annen veske trenger inn gjennom utette tak eller vegger. Det samme gjelder følgeskader på andre tilhørende rom pga utette våtrom. Vi ønsker at du som kunde skal få dekket skader som dette. Har du dette gjennom dagens forsikringsleverandør?

  Vi gir deg også totalskadegaranti på huset dersom skaden er større enn 75%

 • Reiseforsikring - når er du på reise?

  Reiser inntil 75 dager inkludert, ubegrensede kostnader ved tilkallelse (alvorlig sykdom/død), reisegods deknings sum
  Kr. 800.000,- forsinket baggasje Kr. 20.000,- pr person, avbestillingsforsikring, evakuering og medisinske utgifter med ubegrenset deknings sum.

 • Barneforsikring - har familien resurser til å bistå barna i voksen alder ved uførhet?

  Ikke la barna vokse opp uten sikkerhetsnett dersom noe uforutsett skulle inntreffe. Vi hjelper deg å finne den beste dekningen til bare noen hundrelapper pr måned pr barn.

   

  Unge uføre er en betydelig utfordring i Norge - gjør barnet ditt en tjeneste å gi dem den beste starten på voksenlivet selv med ulykke, sykdom eller uførhet.

Terje Danielsen

Daglig leder TT Group/TT Finans


“Jeg er opptatt av at du som kunde skal føle trygghet og tillit i hele prosessen ved gjennomgang, behovs avklaring og valg av forsikrings løsning.

 

Du kan stole på at vi gjør det vi kan for at du skal bli vår fornøyde kunde.”

Tom-Øystein Ulvang

Daglig leder avdeling Mosjøen


“Gjennom 15 års erfaring som forsikringsrådgiver ser jeg at mine kunder nyter godt av riktig forsikring til riktig pris, spesielt når skaden finner sted. Du kan være trygg på at du er riktig forsikret etter en gjennomgang hos oss i TT. Vi finner i fellesskap den løsning som passer for deg. Vår kunnskap - din trygghet”

Johan Nordbøe

Daglig leder avdeling Nardo - Trondheim


“Min erfaring gjennom mange års erfaring i forsikringsbransjen, er at kundene ønsker at forsikring skal være enkelt, forutsigbart
og dekke behovene deres. Når kundene selv på en enkel måte kan vurdere hvilke dekninger de ønsker, får de tillit til rådgiveren sin.

Ofte er riktig dekning mye viktigere enn pris

Hva får du hos oss?

Din egen rådgiver som kjenner deg, alltid tilgjengelig.

Vi ønsker at du skal slippe å snakke med store kundesentra når du lurer på noe rundt dine forsikringer. Alle våre kunder har sin personlige rådgiver som kjenner deg og dine behov.