Skal du kjøpe nytt kjøretøy eller båt? 

Vi hjelper deg!

Det er mange ulike lån og banker der ute, snakk med oss

Billån 35 % egenkapital

kr. 200 000, over 7 år, nominell rente 2.95 %, effektiv rente 4.44 %, kostnad kr. 34 035, totalt kr. 234 035.

Vi hjelper deg med lån til både nye og brukte kjøretøy og båter 

Snakk med oss om gunstige lån 

Ring oss på telefon 982 35000

Eller fyll inn info i feltene under så kontakter vi deg innen24 timer

Hva bør du tenke på når du låner penger?

Vi hjelper deg med lån og banktjenester uansett hvor du bor

 • Hvor mye kan du låne?

  Det er alltid viktig å ikke låne mer enn hva man har betjeningsevne for. Som en enkel tommelfinger regel kan man se på totale inntekter og ganger disse med 3,5-5. Dette er hva man totalt bør holde seg innenfor inkludert alle lån og kreditter.

 • 5 tips ved kjøp av bruktbil

  Bruktbiler som selges av privatpersoner er som regel "solgt som de er" Derfor er det viktig å sjekke bilens tilstand. Vi gir deg tipsene du trenger for en trygg  prosess.

 • Dette bør du som kunde vurdere før du tar opp lån

  Kreditter og lån uten sikkerhet, lån som ikke stiller krav til at du har sikkerhet i omsettelige verdier som for eksempel bolig eller bil, stiller ekstra ansvar til oss låneformidler og bankene som långiver og deg som låntager. Et lån uten sikkerhet har større risiko.

   

  Har du lån med sikkerhet i bolig eller bil, kan du selge hvis du får økonomiske problemer og må innfri lånet. Da ligger risikoen i verdistigningen eller -nedgangen på boligen eller bilen. Med et usikret lån eller kreditt må lånet tilbakebetales i sin helhet, og det kan bli en utfordring.

 • Dette bør du vurdere før du tar opp lån

  • Tenk deg godt om og søk råd før du tar opp lån
  • Ikke søk om større lån enn du kan betjene
  • Ikke ta opp forbrukslån for å finansiere en livsstil du egentlig ikke har råd til
  • Samle lånene dine på ett sted. Mange lån og kreditter er uoversiktlig – særlig hvis du får betalingsproblemer
  • Ring 982 35000 for å snakke med oss hvis du er i tvil om du vil klare å håndtere lånet
  • Det er mulig å søke om en betalingsfri måned i noen banker hvis du er oppdatert på øvrige betalinger
  • Vi tilbyr også låneforsikring som begrenser din risiko ved at forsikringen dekker låneutgifter ved arbeidsledighet, sykdom eller død.
  • Kontakt oss for mer info på 982 35000
 • Det skal være enkelt og trygt for deg!

  Gjennom en enkelt søknad hjelper vi deg i jungelen av tilbydere av lån. Vår jobb er å finne den banken som kan gi deg det beste tilbudet. La bankene konkurrere om deg gjennom å tilby deg sine beste rentebetingelser. Du velger selv det lånet som passer deg best.

 • 5 tips til deg som drømmer om båt

  Båtsesongen nærmer seg og mange drømmer om å investere i egen båt, men hva slags båt er egentlig rett for deg? Og hva skal du se etter? Vi har spurt daglig leder i Ferd Båt, Rune Westad om noen enkle tips.

 • Vårt ansvar

  Det er vårt ansvar at vi har strenge individuelle risikovurderinger ved opptak av lån. Vi gjør vurderinger av økonomi, størrelse på lånet og månedlig utgift slik at du skal kunne håndtere lånet basert på de opplysningene du har gitt i søknaden.

   

  En av årsakene til at vi gir avslag på lånesøknader er etter en kredittsjekk/vurdering. Som regel gir vi avslag hvis en eller flere av kriteriene ikke er oppfylt eller når opplysningene tilsier at lånet utgjør en for stor risiko eller belastning for din økonomi. Vi gir heller ikke lån eller formidler heller ikke lån som skal brukes til egenkapital ved opptak av boliglån.

 • Ditt ansvar

  Du som låntager har også et ansvar. Du må vurdere om det er forsvarlig for deg å ta opp lån, vurdere om det er andre muligheter for å løse problemet/oppfylle drømmen eller klare deg med et mindre lån.

   

  Det som ikke kommer frem i søknaden er forhold som påvirker din nåværende og fremtidige økonomi som bare du kjenner til. Dette kan for eksempel være forbruket ditt eller økonomien til andre i din familie. Hvis du er usikker, anbefaler vi deg å prate med oss eller andre før du velger å ta opp et lån med stor risiko.

Hva får du hos oss?

Din egen rådgiver som kjenner deg, alltid tilgjengelig.

Vi ønsker at du skal slippe å snakke med store kundesentra når du lurer på noe rundt dine lån og forsikringer. Alle våre kunder har sin personlige rådgiver som kjenner deg og dine behov.